A weboldal betöltése folyamatban...
2017. május 25.

Adrien & Tamás kreatív fotózása

Adrien & Tamás bennünket kért meg az esküvőjük fotózására, viszont az ő időpontjukra már volt foglalva nekünk egy másik esküvő, így egy kreatív fotózást készítettünk nekik, természetesen a nagy naptól, eltérő napon. Mindig nagy örömmel tölt el minket, ha egy pár annyira ragaszkodik a képeinkhez és hozzánk, mint ők.

Úgy alakult, hogy a fotózásig nem tudtunk személyesen találkozni, ennek ellenére a fotózás kezdettől fogva jó hangulatban telt. Adrienn gyönyörű ruhában pompázott és a 15 cm-es sarkú cipőben is simán bevállalta a sziklák közötti járkálást 🙂 A képeket Tarcalon, és az ott lévő bányatónál készítettük, valamint Tokaj belvárosában sétálgattunk egy kicsit. Igazán hamar eltelt ez a 3 óra, amelyet a fotózással töltöttünk, jó társaságban telik az idő! Naplementés képekre sajnos nem volt lehetőség, mivel teljesen kitakarta egy felhő a napot.

Adrientől és Tamástól is kaptunk véleményt, hogy hogyan érezték magukat velünk, köszönjük szépen a kedves szavakat!

„Kedves Kinga és Gábor!

Amikor fotóst kerestünk kreatív fotózásunkhoz „véletlenül ” találtunk rátok. Ahogy megláttuk az alkotásaitokat tudtuk, hogy gyönyörűek lesznek a képek. Ez így is lett, ezerszer végignéztük és még mindig nem jutunk szóhoz. Nagyon köszönjük nektek a jó hangulatot és hogy ti készítettétek el, e fontos esemény örök emlékeit!

Üdvözlettel : Adrien és Tamás

Galéria