A weboldal betöltése folyamatban...
2017. június 29.

Ági & Balázs esküvőjének emlékei fotókban

Ági & Balázs esküvőjére izgatottan érkeztünk, mivel már előre lehetett sejteni, hogy ez egy jó kis lagzi lesz. A vacsora és a buli helyszínéül, az elegáns Golf Éttermet választották. No de ne siessünk ennyire előre. Nem volt nehéz dolgunk mivel Ági és Balázs egy helyen készülődtek, az új házukban, amely igazán tágas és fények szempontjából is tökéletes. /Csak zárójelesen jegyeznénk meg, hogy isteni volt a szarvasgombás szendvics 🙂 / Szeretjük nagyon fotózni azt a hangulatot, amely ilyenkor a szülők és a fiatalok között uralkodik.

Az egyházi szertartás következhetett, ilyenkor mindig az a legfontosabb kérdésünk, milyenek a fények és milyen habitusú a pap. Szerencsére mindkettő nagyon rendben volt, sőt meg kell, hogy említsük, hogy pályafutásunk során ilyen jófej és laza isten emberével még nem találkoztunk. Ezúton is köszönjük a rugalmasságot!

A Golf Étteremhez érkezve jöhetett a vendégvárás fotózása.  Eljött a mi időnk, az igazi pillanatképek készítése. Ilyenkor van az a pillanat, amikor mindenki kifújja a gőzt és ránk, mint fotósokra sem figyelnek oda annyira.  A vacsi utáni önfeledt buli jól megmutatkozik a fotókban is.

A kreatív fotózásra az esküvőtől eltérő napon került sor, így volt időnk nyugodtan alkotni és megvárni a naplementét. Bár ha jobban belegondolunk, akkor inkább rohantunk utána, de végül csak összejött 🙂

Szeretnénk megköszönni Nektek, Ági és Balázs, hogy nem csak egyszerűen szolgáltatókra tekintettek ránk, akiknek az a dolguk, hogy dolgozzanak. Végig úgy éreztük, mintha mi is vendégek lennénk, a Ti nagy napotokon! Köszönjük a felejthetetlen perceket, a nagy nevetéseket és persze nem utolsó sorban a jó fényeket, amelyet a lagzi során is biztosítottatok nekünk 🙂 Jó volt veletek tölteni a napot és bízunk benne, hogy még találkozunk! Sok boldogságot kívánunk!

A képek átadása után a következő sorokat kaptuk Ágitól és Balázstól:

„Kedves Kinga és Gábor!

Nem is tudom igazán szavakkal megfogalmazni milyen érzés, amikor az elkészült képeiteket nézegetjük.  Erre nincsenek megfelelő szavak. Azt tudom írni, ilyennek kell lennie egy igazi fotós munkájának amilyen a Tiétek. A lelkesedésetek és hozzáértésetek megnyugtató volt számunkra és ez hozzásegített ahhoz, hogy ezek a fantasztikus képek elkészülhessenek.

Számtalanszor megnéztük az elkészült képeket és újabb és újabb részleteket fedezünk fel minden egyes alkalommal. A képek hozzásegítenek, hogy újra és újra átéljük a nap csodálatos eseményeit. Nagy lelkesedéssel mutatjuk meg szeretteinknek és barátainknak a képeket és a szemek sarkában megcsillanó könnycseppek újabb megerősítés számunkra, hogy a legjobb fotósokat választottuk.

Büszkén fogjuk megmutatni a képeket még 50 év múlva is.

Szívből köszönjük az odaadó és lelkiismeretes munkátokat.

Fantasztikusak vagytok!

Köszönettel:

Ági & Balázs”

 

Galéria