A weboldal betöltése folyamatban...
2017. május 16.

Ágnes & Balázs jegyesfotói

Ági és Balázs, egy igazán rokonszenves páros! Fotózásuk helyszínéül a debreceni Békás tavat választották, mivel itt volt az első randi. 🙂 Elég sokszor jártunk már ezen a területen, nagyon jól ismerjük. Ebben van a dolog nehézsége is, mivel mindig próbáljuk valamilyen teljesen más nézőpontból megközelíteni a fotózást. Igyekszünk változatos képeket átadni, a ránk jellemző stílusban.

Kedves párunk arra is figyelt, hogy összeöltözzenek 🙂 Ahogy találkoztunk láttuk, hogy ez csakis egy jó anyag lehet, mivel mindketten nagyon mosolygósak és beszédesek voltak. Úgy viselkedtek a kamera előtt, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy egyébként az is. A feladat mindig csak annyi, hogy önmagunkat kell adni és akkor csakis pozitív lehet a fotózás végkimenetele, mind a képek, mind pedig az élmény szempontjából)

Köszönjük Nektek Ági és Balázs, ezt a jó hangulatú röpke 1 órát, és örülünk, hogy veletek lehetünk az esküvőtökön is! Nagyon kedves embereket ismertünk meg bennetek! 🙂

Ahogy már megszokhattátok mindig megírjuk nektek, hogy milyen véleményt kaptunk a képek átadása után:

„Kedves Kinga és Gábor!

Amikor elkezdtük tervezni az esküvőnket egyértelmű volt számunkra, hogy Veletek szeretnénk dolgozni. Már követtük munkáitokat az esküvőszervezés előtt is. Számos alkalommal nézegettük elkészített képeiteket. Reméltük, hogy a Rólunk készülő képek is hasonlóak lesznek és más párok fognak majd a mi képeinkben gyönyörködni.

A fotózás élménye örök emlék marad számunkra, különösen a fáramászás. Mióta megkaptuk az elkészült képeket újra és újra nézegetjük azok és közben fülig ér a szánk. Minden egyes alkalommal felfedezünk egy új részletet. A gyönyörű, csodálatos és elképesztő jelzők közül választani sem tudunk. Imádjuk a képeket.

Úgy érezzük a jegyes fotózás képei ”A KÉPEK” számunkra és izgatottan várjuk, hogy újra együtt dolgozhassunk Veletek.

Köszönjük a profi képeket!

Ági & Balázs”

Galéria