A weboldal betöltése folyamatban...
2019. május 21.

Ágota & Joci esküvője

Ágota & Joci esküvője tele volt valódi érzelmekkel! A készülődés a családi háznál zajlott. A kikérő után, Budapesten a házhoz közeli parkban készítettünk pár kreatív képet és már indultunk is az egyházi szertartás helyszínére, a Wekerlei Munkás Szent József Templomba . Ezután elkészítettük a nagy-, és a kisebb csoportképeket is.

Indulás Veresegyházára, a rendezvény helyszínére, ahol is a polgári szertartás majd a buli következett. Szerény fényviszonyok fogadtak minket a lagzi során, de aggodalomra semmi ok, sok fényerős objektívvel vagyunk felszerelve, amit szeretünk is használni. 😉 Vakuvillogás helyett inkább az őszinte pillanatokat keressük minden egyes alkalommal, ha esküvőn vagyunk. Egyszer, kétszer elengedhetetlen volt a vaku használata, de igyekeztünk ezt a minimumra szorítani.

Szeretettel és hálával gondolunk vissza Ágotára & Jocira és az általuk szervezett, tényleg őszinte esküvőre. Köszönjük, hogy részesei lehettünk a Nagy Napjuknak! 🙂

Így látták ők a munkánkat:

„Sok fotós ajánlatán rágtuk át magunkat (most már) a férjemmel, mire megtaláltunk Titeket. Szuperek a képeitek, hihetetlenül jól tudjátok a pillanatokat elkapni.
A jegyes fotózás hangulata nagyon jó volt, nem is izgultunk, pedig előtte még nem készültek Rólunk profi képek. Jó volt a helyszín, az idő sem lehetett volna szebb. Ti pedig mindent megtettetek a legjobb képekért. 😊 (https://fnagyfoto.hu/jegyesfotozas-bokodon/)
A nagy napon viszont már annál inkább izgultunk, de nem is a fotózás miatt, hanem a nagy nap „súlya” miatt. Sokat nevettünk a kreatív fotózáson is és az egész esküvő, lagzi alatt is. Erről a szuper képeitek beszélnek. Amikor először megnéztem a slideshowt, elsírtam magam, annyira csodásak a képek. Nem tudok más szavakat használni, csak mint: csodás, szuper, fantasztikus és így tovább. 😊
Örülünk, hogy Titeket választottunk és köszönjük a felbecsülhetetlen munkátokat. Nagyon hálásak vagyunk érte.
Mint emberek is nagyon jó arcok vagytok. 😃”
Remélem még találkozunk (kismamafotózás, babafotózás 😛)! Nem, még nem várunk babát.😉

Ajánlatkérés

Galéria