A weboldal betöltése folyamatban...

Babánk született

Az újszülött babák fotózása mindig hálás feladat. Ha alvó állapotban lévő babát szeretnénk fotózni, a legnagyobb eséllyel 2 hetes koráig tehetjük meg, hogy viszonylag gond nélkül tudjuk forgatni. Ilyenkor még viszonylag könnyű velük bánni, hiszen még nagyon sokat alszanak és könnyű őket ide-oda mozgatni anélkül, hogy felébrednének. Rendelkezünk kellékekkel, melyek számát folyamatosan bővítjük. Vannak sapkák, fejpántok, sálak, különböző plédek, anyagok, kosarak, ruhák és egyéb kiegészítők. Legalább 2 szett ruhát hozzatok a kicsinek, minél változatosabb, annál jobb. Az is jó, ha van egy elegánsabb és egy sportosabb viselet. Érdemes viszont kerülni az élénk színű ruhákat és a nagy feliratokat, mivel ezek elvonják a tekintetet. Jobb választás a fekete, fehér és a pasztell színek.

Fontos kiemelni, hogy a babákat csak és kizárólag vaku nélkül fényképezzük!

Az újszülöttről készült képeket saját otthonotokban készítjük el. Ilyenkor minden szükséges dolgot viszünk magunkkal. Időben 1 óra alatt kényelmesen megvalósítható minden elképzelés.

Az elkészült fotók utómunkán és retusáláson esnek át. Gondosan odafigyelünk arra, hogy a természetesség megmaradjon. Retusálás során csak az egyébként elmúló, tehát nem maradandó dolgokat retusáljuk. Készítünk fekete-fehér képeket is, tesszük mindezt úgy, hogy az eredeti színes fotó mindenképpen megmaradjon. Az átadott képek darabszáma 1 óra fotózást tekintve kb. 60-80 db, a képeket retusáljuk és nagyfelbontásban, digitálisan kapjátok meg.

Időpont foglalásért és további részletekért hívj elérhetőségeink egyikén vagy keress minket Facebook-on

Kinga: +36-30-608-1223
Gábor: +36-30-214-1605