Babánk született

Az újszülött babák fotózása mindig hálás feladat. Ha alvó állapotban lévő babát szeretnénk fotózni, a legnagyobb eséllyel 2 hetes koráig tehetjük meg, hogy viszonylag gond nélkül tudjuk forgatni. Ilyenkor még viszonylag könnyű velük bánni, hiszen még nagyon sokat alszanak és könnyű őket ide-oda mozgatni anélkül, hogy felébrednének.

Rendelkezünk kellékekkel, melyek számát folyamatosan bővítjük. Vannak sapkák, fejpántok, sálak, különböző plédek, anyagok, kosarak, ruhák és egyéb kiegészítők. Legalább 2 szett ruhát hozzatok a kicsinek, minél változatosabb, annál jobb. Az is jó, ha van egy elegánsabb és egy sportosabb viselet. Érdemes viszont kerülni az élénk színű ruhákat és a nagy feliratokat, mivel ezek elvonják a tekintetet. Jobb választás a fekete, fehér és a pasztell színek.

Fontos kiemelni, hogy a babákat csak és kizárólag vaku nélkül fényképezzük!

Az újszülöttről készült képeket vagy saját otthonotokban készítjük el, ilyenkor minden szükséges dolgot viszünk magunkkal. Időben 1-2 óra alatt kényelmesen megvalósítható minden elképzelés. Arra is van lehetőség, hogy eljöhettek egy igényesen berendezett stúdióba. A választás teljes mértékben rajtatok múlik 🙂

Az elkészült fotók utómunkán és retusáláson esnek át.  Gondosan odafigyelünk arra, hogy a természetesség megmaradjon. Retusálás során csak az egyébként múlandó, tehát nem maradandó dolgokat retusáljuk. Készítünk fekete-fehér képeket is, tesszük mindezt úgy, hogy az eredeti színes fotó mindenképpen megmaradjon. Az átadott képek darabszáma 1-2 óra fotózást tekintve kb. 30-40 db, a képeket retusáljuk és nagyfelbontásban, digitálisan kapjátok meg webgalériába feltöltve, ahonnan a link birtokában bárkivel megoszthatjátok és innen természetesen le is lehet tölteni.

Időpont foglalásért és további részletekért (egyedi igényekért) hívj elérhetőségeink egyikén vagy vedd fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva.

Kinga: +36-30-608-1223
Gábor: +36-30-214-1605

A fotózás ára: 35 000 Ft/óra