A weboldal betöltése folyamatban...
2017. augusztus 9.

Anett & Dávid esküvő fotói

Anett és Dávid esküvője hatalmas buli volt, ezt a galériát végignézve ti is meggyőződhettek róla 🙂 Évekkel ezelőtt találkoztunk velük először egy olyan esküvőn, ahol ők vendégek voltak. Sárospatakon már csak ilyen bulik vannak 😉 A hagyományos jellege megmaradt az esküvőnek, hiszen volt kikérő és búcsúztató is, valamint gyalog érkezett a násznéppel a vőlegény a lányos házhoz. Emellett laza is volt nagyon, Anett és Dávid pontosan tudta, hogy mi az, amit szeretnének.

Az egész nap folyamán a lehető legjobb időjárást kapták, extra borult, kék éggel a kihelyezett polgári szertartás alatt, amelyet a néha kibukkanó nap csak megkoronázni tudott. A kreatív fotózásra az esküvő utáni hétfőn került sor, így az esküvő napja sokkal kényelmesebben zajlott.

Anett és Dávid, köszönjük szépen, hogy veletek lehettünk életetek nagy napján. Köszönjük, hogy részesei lehettünk egy végig pörgős, igazi nagy bulinak. A nyitó tánc fenomenálisra sikerült, mondhatjuk, hogy soha nem láttunk még hasonlót, ahogy bevontátok a szülőket is, zseniális. Reméljük, még találkozunk!

Anett & Dávid néhány kedves sora:

„Kedves Kinga és Gábor!

A mi szerelmünk a képeitek iránt már 2013 nyarán elkezdődött, amikor a ti fotóitokat látva újra átélhettük barátaink lagzijának eseményeit. Már akkor tudtuk, hogy ha egyszer lesz nekünk is lagzink akkor mi titeket akarunk és igen, akartunk mindenáron.
Kinga te nemcsak fotósként, de mint „fogadott koszorúslányként” is szuper voltál 😉 , engedd meg, hogy megköszönjem még egyszer. Boldogsággal tölt el minket, amikor újra és újra megnézzük a slideshowt, mert igazi érzéseket ad vissza. Képeiteket nézve olyan pillanatok kelnek újra életre, amin az idő kereke sem foghat. Letisztult, kifinomult és tiszta szeretet sugárzik belőlük. Minden elvárásunkat felülmúltátok.
A kreatív fotózás már eléggé fáradtan indult számunkra, de ti a nyugodtságotokkal, profizmusotokkal egyedivé, felejthetetlenné és megismételhetetlenné tettétek ezt a napot is.

Köszönünk mindent!
Reméljük hamarosan újra találkozunk a többi barátunk lagziján!

Anett&Dávid”

Galéria