A weboldal betöltése folyamatban...
2017. május 11.

Annamária & Szabi fotózása

Annamária & Szabi fotózása különösen jó hangulatban telt. Évek óta barátok vagyunk és úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Ebből az apropóból bennünket is meghívtak az esküvőre. Nagyon örültünk a meghívásnak, hiszen tudtuk, hogy egy óriásit fogunk bulizni! Kézenfekvő volt, hogy fotózást fogunk nekik ajándékozni, hiszen mint tudjuk, a fotó az, ami örök emlék.

Egy napon történt a jegyesfotózásuk és a kreatív fotózásuk is, mint ahogy az alábbi galériában is láthatjátok. Az esküvő helyszínéül a TB Ranch-et választották, így ott készültek a fotóik is. Annamária versenyszerűen lovagol, így kérdés sem volt, hogy ez a hangulat és táj, megfelelő lesz számukra.

Szép napsütéses idő volt a fotózáson, bár sokszor bujkált a nap és elég felhős volt az égbolt így a lemenő nap nem volt annyira hatásos, de nem lett rossz 🙂 Egy beborult égbolt akár jobb is lehet, mint egy naplemente, hiszen az extra.

A nagy nap folyamán, mint vendég élvezhettük a pillanatokat. Fura volt, hogy nem húzta a gép a vállunkat, nehéz elvonatkoztatni, minden pillanatban azt nézzük, mikor hol milyen fények vannak 🙂 A kirándulásainkat is így éljük meg vagy egy egyszerű sétát az utcán. Kicsit máshogy nézzük a világot, mint egy átlag ember. Keressétek ti is a szépet minden pillanatban! Néha a legapróbb dolgok a legszebbek! Visszatérve az esküvőre, a polgári szertartás nagyon meghitt volt, többen meg is könnyezték. Az egyházi szertartás pedig rendhagyó, mondhatnám, hogy vicces, hiszen a megismerkedésük sztorijáról szólt. A buli sztárvendége Janza Kata és Dolhai Attila volt. A pár nyitótáncába pedig meglepetésszerűen csatlakoztak be country táncosok. A zenekar az Uzonyi Junior Band volt, akik profi zenészek és nagyon jó bulit csináltak. Ha mondhatunk ilyet, egyébként is személyes kedvenceink! Imádjuk őket! Végigtáncoltuk az egész lagzit!

Nagyon köszönjük, hogy ott lehettünk és közösen ünnepelhettünk! Igazán szuper lagzit szerveztetek! Sok boldogságot kívánunk Nektek!

Galéria