A weboldal betöltése folyamatban...
2018. január 2.

Enikő & Barnabás esküvőjének története képekben

Enikő & Barnabás esküvője augusztus elején került megrendezésre. A kreatív fotózásra kb. 1 hónappal a nagy nap előtt került sor. Enikőnek sajátja volt a ruhája, így könnyen lehetett tervezni, hogy melyik napot válasszuk a fotózásra. Helyszínül a TB-Ranch területét és környékét választottuk közösen. Még pár szem esőt is kaptunk, de szerencsére nagyobb zivatar nem lett belőle. A felgyülemlett felhők miatt viszont veszélybe kerültek a naplementés képek. Végül az utolsó pillanatban kibújt a nap és csodás képek születhettek 🙂

A készülődés fotózással kezdtük a napot, majd a hozzájuk közel eső templomban folytattuk az utunkat. Nagyon meleg napot fogtunk ki, talán a nyár legmelegebb napja lehetett. A református egyházi szertartás után következhetett a kihelyezett polgári szertartás a SZUSZ-ban. A vendégek száma kb. 40 fő lehetett, így családias, meghitt esküvő részesei lehettünk.

A lagzi viszonylag hamar elszaladt, mivel mindig történt valami, sok játék volt, amelyben a násznép is szívesen vett részt. Így nekünk is könnyebb dolgunk volt, hiszen nem kellett vadászni annyira a pillanatokat.

Enikő és Barnabás nagyon kedves párost alkotnak, akik saját bevallásuk szerint is maximalisták. Köszönünk Nekik mindent és a következő kedves sorokat is:

„Megnéztük a képeket 🙂, nagyon jó élmény volt újra átélni a pillanatokat! 🙂
Köszönjük szépen újra a munkátokat!”

Ajánlatkérés

Galéria