A weboldal betöltése folyamatban...
2017. december 23.

Eszter & Bence esküvője

Eszter & Bence már jóval egy évvel az esküvőjük előtt lefoglaltak bennünket, a júliusi Nagy Napjuk fotózására. Már ekkor egész sok fontos részletet meg tudtunk beszélni. Ebből is látszott, hogy semmit nem szeretnének a véletlenre bízni és időben elkezdtek szervezni mindent. Igen, jó volt a tippünk, hiszen megismerve őket, egy nagyon aranyos és lelkiismeretes párra találtunk. Eszterék Budapesten élnek, így a kreatív fotózást is egy hozzájuk közel eső helyszínen, Tanán, a Pálma Rendezvényház parkjában illetve Bokodon, a híres Lebegő Falu stégjein készíthettük el. A fotózás napján nagyon meleg volt, de ennek ellenére nagyon jól viselték és ügyesen mozogtak a kamera előtt. Tatán az első pillantással kezdődött a fotózás, majd ott eltöltöttünk egy kellemes 1 órát. Ezt követően tovább folytattuk az utunkat Bokodra, ahová a GPS természetesen rossz helyre vitt 🙂 de egy kis keresgélés és kérdezgetés után sikerült odatalálnunk és igazán jó képek születhettek.

Az esküvő Egerben volt, ahol nem volt nagy létszámú esküvő, de igazán kedves és bulizós násznéppel találkoztunk, akik kellemes pillanatokat szereztek Eszternek és Bencének. Ezúton is köszönjük a családnak és mindenkinek az együttműködést, hogy a lehető legjobb képek készülhettek.

Köszönjük Eszternek és Bencének a kedves szavakat, melyeket egy köszönőlapra írtak nekünk kézzel! A mai rohanó, digitális világban ez igazi kuriózum 🙂

Kedves Kinga és Gábor!

Már az esküvőnk szervezése elején megbeszéltük Bencével, hogy fotósok közül a legjobbat választjuk, hiszen mindkettőnk számára nagyon fontosak a fényképes emlékek. Biztosan állíthatjuk, hogy személyetekben tényleg a legjobb fotósokat találtuk meg.
Mind szakmailag, hiszen az esküvőnknek minden fontos pillanatát megörökítettétek és a képek gyönyörűek lettek. Felelevenítik az aznapi érzelmeket és hangulatot, amire Nektek köszönhetően még 100év múlva is emlékezni fogunk.
Mind emberileg, hiszen kedvességetekkel, jó tanácsaitokkal, bíztató pillantásaitokkal sokat segítettetek nekünk.
Nagyon szépen köszönünk Nektek mindent!

Eszter & Bence

Ajánlatkérés

Galéria