A weboldal betöltése folyamatban...
2018. március 4.

Jegyesfotózás Zamárdiban

Gréta & Laci sok időt töltenek Zamárdiban, habár Budapesten élnek. Nem is volt kérdés számukra, hogy a jegyesfotózásra milyen helyszínt válasszanak. Csodálatos időt fogtunk ki. Sikerült elkapni egy vihar előtti napsütést majd egy fátyolosabb, szórt fényt. A képek magukért beszélnek!

Gréta és Laci úgy mozgott a kamera előtt, mintha mindig is ezt csinálták volna. Olyan természetesek voltak és felszabadultak. Mindig arra ösztönözzük a párokat mi is, hogy viselkedjenek úgy, mintha csak ketten lennének az adott pillanatban. Nekik ez gyerekjáték volt. Köszönjük az élményt!

Az időjárás kegyes volt hozzánk, mert pontosan megvárta a fotózás végét. Köszi sors 🙂

Gréta és Laci véleménye rólunk: „Kedves Kinga és Gábor! Gyakorlatilag a jegyesfotózást Tőletek kaptuk ajándékba az esküvői fotózás mellé. Mi alapvetően nem gondolkodtunk ilyenben, de így utólag egyértelműen és egyetértve kijelenthetjük, hogy nem bántuk meg és kár lett volna kihagyni. Nagyon jó képek születtek, és nem is gondoltuk volna, hogy ilyen jól fogjuk magunkat érezni közben és ennyire élvezni fogjuk ezt az egészet. Külön köszönjük, hogy a fotózás Zamárdiban lehetett, ez számunkra egy fontos hely, a kapcsolatunk során sok meghatározó esemény ide köthető.”

Ajánlatkérés

Visszalépek a blogbejegyzésekhez!

Galéria