A weboldal betöltése folyamatban...
2017. április 25.

Judit & András jegyesfotózása

Judit és András jegyesfotózása során, a Csepel Művek területét jártuk be Budapesten. Nagyon kedves párt ismerhettünk meg a személyükben, akik mindenben odaadóak és kompromisszumkészek voltak. Az időjárás ez alkalommal is úgy nézett ki, hogy kibabrál velünk, végül mégis napsütés lett a vége. A fotózás helyszíne viszonylag nagy területű, ezért A-ból B-be autóval közlekedtünk. 10 fok fölé nem emelkedett a hőmérséklet, így különösen nagy kitartásra ad tanúbizonyságot párunk őszinte mosolya! A fotózás végére erőteljesen is kisütött a nap, ez eredményezte a szinte festői hatását a képeknek.

Köszönjük a megtisztelő bizalmat és a kedves szavakat, amelyet tőlük kaptunk! Legközelebb találkozunk Sárospatakon, az esküvőn, már nagyon várjuk mi is!

„Kedves Kinga és Gábor!

Már mikor kiderült, hogy Ti lesztek a fotósaink a Nagy Napon is felsikoltottam örömömben és ez a jegyes fotózáson készült képekkel csak tovább fokozódott.
Írhatnám, hogy gyönyörűek lettek, vagy nagyon jól sikerültek, de ez nem fedné a valóságot. Konkrétan minden fotónál felváltva „úristeneztem” és sikítoztam örömömben, hogy mennyire jók lettek és ez ment kb. 10 percig, amíg először végigpörgettem őket. A sokadik látásra sem jutunk szóhoz, annyira tetszenek a fotók.
Nagyon szépen köszönjük, hogy a cseppet sem kellemes időjárás ellenére is ilyen profi munkát végeztetek!
Kíváncsian várjuk a folytatást június 03-án!
Üdvözlettel:
J & A.”

Ajánlatkérés