A weboldal betöltése folyamatban...
2018. február 11.

Kata & Szabi esküvője

Amikor Katával és Szabival először találkoztunk egy helyi étteremben, akkor kiderült számunkra, hogy ez csakis egy szuper nap lehet. Szabi kicsit csendesebb, Kata kicsit cserfesebb. Kicsit mintha magunkat látnánk bennük. Kata és Szabi külföldről szervezték meg az esküvő nagy részét, persze a lényegesebb dolgokat személyesen is egyeztették, amikor haza érkeztek.

A kreatív fotózásra az esküvőt megelőző napokban került sor, a tarcali Dégenfeld Kastélyban és annak parkjában. Ilyen sokat régen nevettünk már kreatívon, mondjuk erre is számítottunk, hogy pontosan ilyen lesz a hangulat.

A Nagy Nap a készülődéssel indult, amely egy igazán fényes és kellően tágas helyen zajlott. Ennek nagyon örültünk, mindig kérjük ezt a pároktól a megbeszélések során, ha lehetséges, akkor fényes és tágas hely legyen a készülődésnél. Szóval puszi érte 😉

A rendezvény a SZUSZ parkban folytatódott tovább, ahol is a kihelyezett polgári szertartás és a lagzi következett. Viszonylag szerény létszámban, ám annál jobb hangulatban. A szertartás során erős és intenzív fényeket kaptunk, de alkalmazkodva a helyzethez, megoldottuk a problémát.

A lagzi folyamán beindult az igazi pillanatvadászat, nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük, hogy együtt lehettünk Veletek!

Lássuk Kata & Szabi hogyan értékelte a munkánkat:

„Kedves Kinga és Gábor!
Egy ismerősünk ajánlott Benneteket, így találtunk rá a weboldalatokra. Tetszett ahogyan fotóztok, így azonnal tudtuk, hogy Titeket szeretnénk felkérni esküvői fotósnak. Már az első személyes találkozón szimpatikusak voltatok, olyan volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást. A fotózások nagyon jó hangulatban teltek, hatalmas élmény volt ez az egy hét számunkra. A kezdeti izgalmakat pár kattintás után sikerült feloldani, végig odafigyeltetek a részletekre, próbáltatok mindenben segíteni bennünket. Mivel nem volt videósunk, ezért fontos volt számunkra, hogy az esküvő minden fontos pillanata meg legyen örökítve. Ennek sikerült maradéktalanul eleget tennetek. Olyannyira, hogy közel 700 gyönyörű kép született. Nagyon nehéz lenne választani közülük, mert mind tökéletes. A család is szimpatikusnak talált Titeket, a képek mindenkit lenyűgöztek. Csak ajánlani tudunk Benneteket mindenkinek, aki profi képekre és jó fej fotósokra vágyik 🙂
Köszönünk mindent: Kata és Szabi”

Ajánlatkérés

Visszalépek a blogbejegyzésekhez!

 

Galéria