A weboldal betöltése folyamatban...
2017. július 9.

Kriszti & Feri esküvői fotói

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy a családban ez volt a 2. esküvő, ahol fotózhattunk. Örömmel tölt el bennünket, mert ez azt mutatja, hogy meg voltak elégedve a munkánkkal. Kriszti & Feri esküvőjének a Golf Étterem adott helyszínt. Rendhagyó módon a vendégek a vendégvárás keretein belül, kipróbálhatták a golfozást, ahol szakértők segítettek a vendégeknek, a helyes technika elsajátításában, miközben finom falatokat nassolhattak.

Kihelyezett polgári szertartás volt, hiszen adta magát a helyszín és az időjárás is kegyes volt. A csoportképek fotózása után következhetett a vacsora és a buli. A Fix zenekar rendesen húzta a talpalávalót. Kriszti talán minden idők legmosolygósabb menyasszonya volt 🙂

Köszönjük nektek, hogy a nagy nap forgatagában még ránk is maximálisan oda tudtatok figyelni. Szuper nap volt! Sok boldogságot kívánunk!

A következő sorokat kaptuk Krisztitől és Feritől:

„Köszönjük Kingának és Gábornak a fantasztikus képeket, csodaszépek lettek! Számtalanszor végignéztem már, de egyszerűen nem tudok velük betelni. Külön hálás vagyok a rugalmasságukért, megértésükért és gyorsaságukért. A vendégeink is nagyon meg vannak elégedve, úgyhogy bátran ajánlom Őket bárkinek, aki valóban minőségi képeket szeretne élete legfontosabb pillanatairól!”

Galéria