A weboldal betöltése folyamatban...
2018. január 1.

Patrícia & Dávid esküvő fotói

Patrícia & Dávid esküvőjének fotózására Szentendrére érkeztünk, amit már nagyon vártunk. Ez a város különleges hangulatot sugároz magából, a macskaköves utcái, a kis boltok és árusok, a bevásárlóközpont mentes övezet, igazán idillinek bizonyult. Nem mellesleg a Duna is ott kanyarog 🙂 Természetesen a kreatív képeket is itt készítettük el, az esküvő napján. Habár tűző napsütés volt és dél, úgy gondoljuk sikerült hangulatos képeket készíteni, annak ellenére, hogy ilyenkor a fényviszonyok koránt sem a legoptimálisabbnak tekinthetők 🙂

Az esküvőt a Pap-szigeten tartotta a pár, hiszen mindenképpen vízparti szertartást szerettek volna. Sajnos közvetlenül a parton nem volt lehetőség megtartani a szertartást, mert az akkoriban nagy esőzések miatt, elárasztotta a Duna.

A lagzi hangulata a sok fiatalnak köszönhetően mindig emelkedett volt. A dj szerepét egy közeli barát töltötte be. Köszönjük, hogy részesei lehettünk Patrícia és Dávid Nagy Napjának!

Patrícia és Dávid szavai hozzánk: „Először is szeretnénk megköszönni, hogy megörökítettétek ezeket a különleges pillanatokat.
Nagy öröm volt visszanézni az elejétől a végéig a fotókat és feleleveníteni a nagy napunk emlékeit.
Mindkettőnkben, azt hiszem újra lejátszódhatott az esküvőnk, ahogyan a képeket nézegettük és ezt nektek köszönhetjük, amiért ilyen részletes, gazdag és pillanattal teli képek születtek. Külön tetszett, hogy a képek kellően visszaadják a hangulatot is.
A kreatív fotózás közben sokszor úgy éreztük a pózok és beállítások közepette, hogy ezek túl beállítottak és merevek, de most hogy nézzük a fotókat, annyira tetszik, hogy ilyen laza és romantikus lett. Szóval nagyon elégedettek vagyunk és remek képek születtek.
Tegnap este kaptunk értesítést, hogy a csomag ideért, ma reggel átvettük és kicsomagoltuk. Reakció, mindkettőnknek tátva maradt a szája. Nagyon szép ez a doboz és nem tudom, hogy direkt- e, de tök jól megy a stílus az esküvőnkhöz, nagyon tetszik.😊 A pendrive zseniális, nagyon menő és egyedi 😏😉
Mégegyszer nagyon hálásak vagyunk, azért, hogy ti fotóztatok a képek és minden nagyon szép lett. Ez tényleg egy örök emlék marad, hála nektek.
Pati&Dávid

Ajánlatkérés

Galéria