A weboldal betöltése folyamatban...
2018. február 26.

Timi & Jocó esküvői pillanatai

Timivel és Jocóval nem tudtunk személyesen találkozni, mivel külföldön töltik a midennapjaikat, így az esküvő előtt nem sokkal érkeztek csak Debrecenbe. Telefonon az esküvő minden apró részletét tudtuk egyeztetni.

Timi sminkjének elkészítésével és fotózásával indult a nap, majd együtt elmentünk az apartman házukba, ahol a készülődést fotóztuk. Az ideálisnak semmiképpen sem nevezhető körülményeket igyekeztünk kreativitással és némi bútortologatással helyre igazítani. 🙂

Tégláson, a Dégenfeld Kastélyban folytattuk a fotózást, ahol beltéren kezdtük a képek elkészítését a déli fények miatt, hiszen nem volt lehetőség külön napi kreatívra. Majd a kastély kertjében készítettünk képeket. Konkrét elképzeléseik voltak, hogy milyen fotókat szeretnének viszontlátni, így ezeket előre egyeztettük, persze hozzáadtunk némi szösszenetet a saját stílusunkból is. Szuper képek születtek.

Az egyházi szertartás után a Hotel Aranybika üvegtermében kezdődött a mulatozás. Dj volt a hangulatfelelős, aki remekül működött együtt a ceremónia mesterrel és a párral is. Mindenki nagyon jól érezte magát. Jól fogadta a násznép a játékokat is. Nagy sikert aratott a nyitótánc is. Köszönjük, hogy veletek lehettünk!

Hála a kedves véleményért is rólunk:

„Kedves Kinga és Gábor! Nagyon ügyesek és profik vagytok!! Mindenkinek nagyon tetszik a munkátok! Külön köszönöm, hogy a lehetetlen helyzetekből is próbáltátok a legjobbat kihozni! Örülünk, hogy Titeket választottunk!!! Az összes pillanatot megörökítettétek, ami a szívemnek a legkedvesebb volt aznap! Nagyon szépen köszönjük Nektek! T&J”

Ajánlatkérés

Visszalépek a blogbejegyzésekhez!

Galéria