A weboldal betöltése folyamatban...
2019. április 1.

Zita & Tamás kreatív fotózása

Zitával és Tomival kétszer is nekifutottunk a kreatív fotózásnak, mivel az első alkalmat szó szerint elfújta a szél. Ők viszont töretlenek maradtak és pár héttel később megalkottuk a fotóikat. Ezért is érdemes mindig egy B nappal készülni és már nem csak eső, hanem nagy szél esetére is 🙂 Nagyon szimpatikus embereket ismerhettünk meg bennük, köszönjük a közös élményt!

Így vélekedtek a velünk töltött időről Ők 🙂 :

Kedves Kinga és Gábor!

Számunkra fontos volt, hogy természetes hatású képek készüljenek, ezért nagyon sok fotós munkáját végignéztük, mire barátaink ajánlása alapján végre Rátok találtunk.

Bár a rossz időjárás miatt a fotózásra nehéz volt megfelelő időpontot találni, hiszen mi kifejezetten csak külső helyszínt tudtunk elképzelni, Ti maximálisan rugalmasak voltatok, amit külön köszönünk Nektek! Így csodás képek készülhettek, gyönyörű őszi színekkel. Habár egy kicsit izgultunk eleinte az új szerepben, a kreatív fotózás oldott hangulatban telt, és nagyon jól éreztük magunkat. Ez egy igazán emlékezetes nap volt számunkra, amely csak kettőnkről szólt. Köszönjük ezt a feledhetetlen napot, és a csodás képeket!

Zita és Tomi „

Ajánlatkérés

Galéria