A weboldal betöltése folyamatban...
2017. június 15.

Zsuzsi & Szili esküvői képei

Zsuzsi és Szili esküvője különösen kedves a számunkra! Már a jegyesfotózáson is kiderült, hogy nagyon kedves emberek! Szinte biztos, hogy tartani fogjuk velük a kapcsolatot, olyan jól összebarátkoztunk! Ők is azok közé a párok közé tartoznak, akik nagyon tudják értékelni a fényképeket, amelyeket tőlünk kaptak. Ez nagyon jó érzéssel tölt el bennünket és ilyenkor hatalmas töltést kapunk, és úgy gondoljuk, hogy ezekért a pillanatokért éri meg esküvőfotósnak lenni, ezáltal adni egy kis emléket, amelyen nem fog az idő vasfoga.

Az esküvő Nagybörzsöny csodálatos környezetében került megrendezésre. Hatalmas buli volt, végig táncolt a násznép. Megosztanánk egy mondatot, amely a vacsora kezdetén hangzott el Zsuzsitól: „Egy pillanatig azt gondoltuk, most, hogy férj és feleség leszünk, hogy egy kicsit el fogjuk veszíteni a családunkat. De NEM! Rájöttünk, hogy most így körbenézünk a teremben, hogy mind egy család lettünk! ” Megható pillanat volt… Köszönjük, hogy részesei lehettünk a napotoknak!

A képanyag átadása után a következő sorokat kaptuk tőlük:

„Kedves Kinga és Gábor!

Ismét megleptetek bennünket, minden várakozásunkat felülmúltátok, hiszen százszor lapoztuk már végig az esküvőnkön készült fotókat, hogy elhiggyük: ez velünk történt meg. Minden képen látszik a befektetett energia, a nap folyamán tapasztalt érzelmeket és hangulatot annyira jól ragadtátok meg, hogy képernyőn keresztül nézve is őket, felváltva könnyezünk a megható és mosolygunk a vidám pillanatokon.
Köszönjük a kedvességeteket, a profizmusotokat, a biztató tekinteteket és baráti szavakat, amiket a közös munka során kaptunk Tőletek. Még biztosan találkozunk! 🙂

Zsuzsi és Szili”

Galéria