A weboldal betöltése folyamatban...
2017. április 11.

Zsuzsi & Szilveszter jegyesfotózása

Zsuzsival és Szilveszterrel már régóta tervezgettük a jegyesfotózást. Vártuk a megfelelő időpontot. Helyszínül a TB Ranch-et választottuk, mivel nagyon megtetszett nekik a hely hangulata. Ezúton is köszönjük Mariannak a lehetőséget! Aznap nagyon szélsőséges időjárásunk volt, a délelőtt folyamán még esett is az eső. Szerencsére később kisütött a nap és mire a fotózásra került a sor, fel is száradt a föld és a fű a nedvességtől. Így már semmi nem állhatott az utunkba. A borult időjárás egyébként még kifejezetten kedvezett is, hiszen ilyenkor elég extra felhőket láthatunk, az elő-elő bújó nap pedig megkoronázta, még jobban ütősebbé tette a képeinket.

Természetesen sokat nevettünk ezalatt az 1 óra alatt, amíg bebarangoltuk a Ranch területét. Jó olyan párokat látni, akik igazán szeretik egymást, ez meglátszik a képeken is. Várjuk már nagyon az idén májusban tartandó esküvőjüket, hiszen egy szép helyszínre utazhatunk, Nagybörzsönybe!

Amikor megmutattuk Zsuzsinak és Szilinek a képeket, a következő szívet melengető sorokat kaptuk tőlük: „Sziasztok! Szóhoz sem jutunk… csak pislogunk. Annyira nagyon-nagyon tetszenek a képek!!! Hihetetlenek vagytok, hogy ezt alkottátok a mi „alapanyagunkból”. 🙂 🙂 Csodálatos képek, már párszor végiglapoztunk őket és nem tudjuk megunni. 🙂 Köszönjük szépen a munkátokat és a kedvességeteket, alig várjuk a májust! ” 🙂 Zsuzsi és Szili

Köszönjük, hogy részesei lehetünk a Nagy napotoknak!

Mindenkinek szép napot kívánunk!

Kinga & Gábor

Ha tetszettek a képek, kérj ajánlatot!

Galéria